Parvekkeelle ja lasitetulle terassille

Parveke Jontsu1

Ensin keksittiin parvekkeet. Oli hienoa kun päästiin kerrostaloasunnosta suoraan pihalle aamukahville. Talvisin kuitenkin piinasi lumityöt ja syksyisin myrskysade kasteli parvekkeella olevat tavarat. Piti keksiä ratkaisu ongelmaan. Viime vuosikymmeninä näitä parvekkeita on suojattu parvekelasein ja ne suojaavatkin hyvin lumelta ja myrskyiltä, mutta pian huomattiin kesäisin asunnossa olevan kaksi saunaa. Kuka nyt aamukahvit haluisi saunassa – vaikkakin aurinkoisessa – nauttia?

Meidän ratkaisumme tähän ongelmaan on parvekekaihtimet. Kauttamme saa paikkakunnan laajimman valikoiman pitäen sisällään rullaverhot, pystylamellit, paneelikaihtimet, sälekaihtimet sekä kangasvekkikaihtimet. Kangasvekkikaihtimet sekä sälekaihtimet asennetaan parvekelasien profiileihin kiinni, jolloin ne kulkevat lasien mukana niitä liikuteltaessa. Näitä samoja tuotteita voidaan käyttää myös lasitetuilla terasseilla. Meiltä löytyy ratkaisut myös lasitettujen terassien kattoon.

IMG_0525

Kangaskaihtimissa käytämme screen-kangasta joten se soveltuu hyvin myös ulkokäyttöön ja on helppo pitää puhtaana. Kankaassa on pieniä reikiä, jolloin se eteen vedettynä antaa hyvän suojan auringon kuumuutta ja valoa vastaan suojaten samalla uteliailta naapureiden katseilta kuitenkaan peittämättä omaa näkymää parvekkeelta ulos.

Parvekekaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä, jolloin toimitusaika tilauksesta on viikko-pari. Alustavan tarjouksen kaihtimista saatte hintatiedustelusivujen kautta, sähköpostitse tai soittamalla, mutta ennen tilausta tulemme mielellämme ilmaiselle (ilmainen Jyväskylän ja Äänekosken keskustan tuntumassa) mittakäynnille, jolloin voidaan katsoa juuri teidän parvekkeellenne sopivin vaihtoehto.