Julkisivukaihtimet

Alko3Julkisivukaihtimilla tarkoitetaan ulkopuolella ikkunan eteen laskettavaa ’rullaverhoa’. Kaihtimissa on alalista joka on reunoistaan sidottu vaijerein tai sivukanaalein jolloin se ei pääse tuulessa heilumaan. Kangas julkisivukaihtimiin valitaan yleensä siten, että se suojaa hyvin auringon haitalliselta säteilyltä estämättä kuitenkaan näkyvyyttä ulos.

Käyttömekanismina julkisivukaihtimissa on joko nauha-, veivi- tai moottorikäyttö. Moottorikäyttöiseen voidaan tarvittessa lisätä aurinkoautomatiikka, jolloin moottori laskee kaihtimen automaattisesti auringon valon lisääntyessä. Meillä on myös sähköasennusvaltuudet, joten moottorikäyttöisen mahdolliset sähkötyöt hoituvat kauttamme.

Kaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä, jolloin toimitusaika tilauksesta on viikko-pari. Alustavan tarjouksen kaihtimista saatte hintatiedustelusivujen kautta, sähköpostitse tai soittamalla, mutta ennen tilausta tulemme mielellämme ilmaiselle (ilmainen Jyväskylän ja Äänekosken keskustan tuntumassa) mittakäynnille, jotta saatte ikkunaanne juuri oikeankokoiset kaihtimet.

Julkisivukaihtimille myönnetään viiden (5) vuoden täystakuu joka koskee myös asennustamme.

Viimeisimmät artikkelit