Paneeliverhot

Paneeliverho

Paneeliverhot voidaan asentaa seinään, kattoon tai ikkunasyvennykseen. Ne sopivat hyvin ikkunoihin, oviaukkoihin, parvekkeelle tai tilanjakajiksi. Kangasvaihtoehtoja on noin 300 erilaista sisältäen yksiväriset, kuviolliset, palosuojatut, pimentävät ja lämpö- ja häikäisysuojatut sekä parvekkeille ja terasseille sopivat screen-kankaat.

Paneeliverhot saadaan joko aivan perinteisinä jolloin paneeleita siirrellään kankaasta tai kiskoihin voidaan rakentaa narukäyttö, jolloin paneelien liikuttelu käy vaivattomasti. Myös moottorikäyttöiset ratkaisut ovat saatavilla.

Kiskojärjestelmämme on semmoinen, että voimme rakentaa paneeliverhot 1-5 kiskosta, jolloin saadaan kuhunkin tilaan sopiva ratkaisu. Ja mikäli 5 kiskoa ei riitä, saadaan tarvittaessa vielä useampi kisko käyttöön. Silloin vain kiskonipun leveys on jo melko suuri. Paneeliverhojen kiskot saadaan suojattua kankaalla verhoillulla etulevyllä, jolloin lopputuloksesta saadaan erittäin tyylikäs.

Paneeliverhot valmistetaan aina mittatilaustyönä, jolloin toimitusaika tilauksesta on viikko-pari. Alustavan tarjouksen kaihtimista saatte hintatiedustelusivujen kautta, sähköpostitse tai soittamalla, mutta ennen tilausta tulemme mielellämme ilmaiselle (ilmainen Jyväskylän ja Äänekosken keskustan tuntumassa) mittakäynnille, jotta saatte tilaanne juuri oikean kokoiset paneeliverhot.

Viimeisimmät artikkelit