Liikemarkiisit

Sandels korimarkiisiLiikemarkiisit eli tutummin kori-/mainosmarkiisit antavat liikkeellesi viimeitellyn ilmeen ja tuovat yrityksesi esiin katukuvassa. Hyvin valituilla väreillä ja teksteillä luot positiivisen kuvan liikkeestäsi.

Mainosmarkiisit suojaavat myös liikettäsi liialliselta auringon paahteelta ja antaa ikkunoille myös hyvän suojan sadetta vastaan. Varustamalla liikemarkiisin valolla se toimii pimeään aikaan valomainoksena antaen yrityksellesi lisää näkyvyyttä.

Kauttamme saatte valoratkaisut ja meillä on myös sähköasennusvaltuudet, joten valojen kytkeminen onnistuu kauttamme.

Korimarkiiseihin on saatavana useita satoja eri kangasvaihtoehtoja. Kankaiksi käyvät joko PVC-muovikankaat tai likaa ja vettä hylkivät, uv- ja homesuojatut akryylikankaat.

Myös niin kori- kuin terassimarkiisienkin uudelleen verhoilu onnistuu, joten mikäli liikeellänne on markiisit joiden kangas on kulunut tai siinä on edellisen firman tietoja, ottakaa yhteyttä niin sovitaan uudesta verhoilusta.

CAP-autokoulu

Mikäli tarvitsette enemmän suojaa yrityksenne eteen, tarjoamme myös laadukkaat terassimarkiisit. Markiisit saa myös painatuksilla jolloin liikkeenne näkyvyys kasvaa huomattavasti.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan yrityksellenne lisäilmettä markiisien avulla!

 

Viimeisimmät artikkelit