Ikkunamarkiisit

IkkunamarkiisiIkkunamarkiisit suojaavat asuntoa haitalliselta auringon säteilyltä pitäen asunnon viileämpänä poistaen ilmastoinnin tarpeen tai ainakin vähentäen sitä. Ulkopuolisella auringonsuojalla vähennetään asunnon viilentämistarvetta jopa 75%. Lisäksi ikkunamarkiisi antaa kodillesi kivan ilmeen samalla suojaten ikkunat myös sateelta.

Ikkunamarkiiseja on saatavana joko avorullaisina tai koteloituina. Käyttömekanismit ovat nauha-, veivi- tai moottorikäyttö. Moottorikäyttöiseen ikkunamarkiisiin voidaan liittää myös aurinkoautomatiikka, jolloin auringon noustessa markiisit laskeutuvat automaattisesti ja auringon laskiessa automatiikka nostaa markiisit ylös.

Kangasvaihtoehtoja on valittavanasi useita satoja. Kankaat ovat hyvin värinsä pitäviä, likaa ja vettä hylkiviä, home ja uv-suojattuja akryylikankaita. Kaikki ikkunamarkiisi mallimme on suunniteltu kestämään pohjolan kovia olosuhteita ja niistä on hyötyä ja iloa vuosiksi eteenpäin.

Ikkunamarkiisit valmistetaan aina mittatilaustyönä, jolloin toimitusaika tilauksesta on viikko-pari. Alustavan tarjouksen markiiseista saatte hintatiedustelusivujen kautta, sähköpostitse tai soittamalla, mutta ennen tilausta tulemme mielellämme ilmaiselle (ilmainen Jyväskylän ja Äänekosken keskustan tuntumassa) mittakäynnille, jotta saatte kotiinne parhaiten sopivat tuotteet.

Meillä on myös sähköasennusvaltuudet joten saatte myös sähkökäyttöisten markiisien sähkötyöt kauttamme.

Ikkunamarkiiseille myönnetään 5 vuoden täystakuu.

Viimeisimmät artikkelit