Terassimarkiisit

Terassimarkiisi2Terassimarkiisilla saat luotua terassistasi todellisen oleskelutilan. Markiisi suojaa hyvin auringon paahtavalta kuumuudelta ja toisaalta mikäli sää äkisti muuttuu sateeksi, voit jatkaa oleskeluasi terassimarkiisin suojassa. Terassimarkiisi antaa myös arvokkaan ilmeen talollesi ja suojaa tekstiilejä ja muita pintoja haalistumiselta.

Kangasvaihtoehtoja on valittavanasi useita satoja. Kankaat ovat hyvin värinsä pitäviä, likaa ja vettä hylkiviä, home ja uv-suojattuja akryylikankaita. Kaikki terassimarkiisi mallimme on suunniteltu kestämään pohjolan kovia olosuhteita ja niistä on hyötyä ja iloa vuosiksi eteenpäin.

Perusratkaisu terassimarkiiseissa on veivikäyttö, mutta helppoutta tai automatiikkaa arvostavalle markiisit voidaan motorisoida. Käyttö tapahtuu silloin kätevästi kaukosäätimellä tai seinään asennetulla käyttökytkimellä. Moottorikäyttöiseen markiisiin on mahdollista yhdistää tuuliautomatiikka, joka ennalta säädetyn tuulenvoimakkuuden ylittyessä vetää markiisin automaattisesti sisään estäen vauriot tai aurinkoautomatiikalla, joka auringon esiin tullessa laskee markiisin automaattisesti alas suojaten asuntoa kuumuudelta. Tai näiden yhdistelmällä jolloin saadaan automaattinen suojaus auringolta ja toisaalta suojataan markiisi äkillisen myrskytuulen iskiessä vaurioilta.

Meillä on myös sähköasennusvaltuudet joten saatte myös sähkökäyttöisten markiisien sähkötyöt kauttamme.

Markiisit valmistetaan aina mittatilaustyönä, jolloin toimitusaika tilauksesta on viikko-pari. Alustavan tarjouksen markiiseista saatte hintatiedustelusivujen kautta, sähköpostitse tai soittamalla, mutta ennen tilausta tulemme mielellämme ilmaiselle (ilmainen Jyväskylän ja Äänekosken keskustan tuntumassa) mittakäynnille, jotta saatte terassillenne parhaiten sopivan vaihtoehdon. Samalla tuomme kangasmalli kansion josta näkee kankaat juuri semmoisina kuin ne on.

Terassimarkiiseille myönnetään 5 vuoden täystakuu.

HUOM! Mikäli vanha markiisirunkosi on kunnossa, voidaan pelkkä kulunut kangaskin vaihtaa joka on huomattavasti edullisempi ratkaisu kuin koko markiisin uusiminen. Ota yhteyttä ja kysy lisää markiisi kankaiden vaihdosta!

Viimeisimmät artikkelit