Pystylamellit

Pystylamelli

Valikoimiimme kuuluvat Apollo-kaihtimen pystylamelliverhot. Ne antavat tyylikkään lopputuloksen suuriin ikkunapintoihin tai toimivat näppärinä tilanjakajina. Ne voidaan asentaa seinään, kattoon sekä ikkuna- ja oviaukkoon. Niitä saa suorina, vinoina, kaarevina, spiraaleina jne. Jopa kattoikkunoihin asentaminen on mahdollista Apollo lamellikaihtimilla jolloin lamellit pingoitetaan jousen avulla kiskojen väliin..

Apollo lamellikaihtimien käyttö tapahtuu joko kuulaketjulla/narulla tai moottorikäyttöisenä. Kangasvaihtoehtoja on pitkästi yli 100 ja lamellikaihtimella saadaan peitettyä suuretkin pinnat, sillä yksittäisen lamellikahtimen suurin leveys on jopa 7 metriä.

Apollo pystylamellikaihdin sopii niin kotiin kuin toimistoonkin – sekä tietysti parvekkeelle. Tyylikäs anodisoitu alumiini tai polttomaalattu valkea koneiston profiili on linjakas ja suora ketjuvaihde takaa täsmällisen toiminnan. Mekanismi on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista kuten ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista. Kuljetinvaunut on valmistettu muottiin valetusta uv-suojatusta muovista ja vaunujen yhdistäjät ovat terästä.

Lamellileveydet ovat 127, 89, 63 ja 50mm ja lamellit saadaan nippuun joko toiseen laitaan, molempiin laitoihin, keskelle tai useampaan nippuun tasaisin välein kiskolle. Lamellit kääntyvät 185 astetta kiskolla jolloin valon ohjaaminen on vaivatonta valon tulokulmasta riippumatta. Kankaita on valittavissa useita satoja mukaanlukien pimentävät ja palosuojatut kankaat.

Pystylamellikaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä, jolloin toimitusaika tilauksesta on noin kaksi (2) viikkoa. Alustavan tarjouksen pystylamelleista saatte hintatiedustelusivujen kautta, sähköpostitse tai soittamalla, mutta ennen tilausta tulemme mielellämme ilmaiselle (ilmainen Jyväskylän keskustan tuntumassa) mittakäynnille, jotta saatte tilaanne juuri oikeankokoiset pystylamellit.

Viimeisimmät artikkelit