Rullaverhot

RullakaihdinSuurimman osan myymistämme rullaverhoistamme valmistamme itse. Mikäli malleistamme ei löydy Teille sopivaa ratkaisua olemme valinneet muutaman rullaverhotoimittajan joilta saamme erilaisia ratkaisuja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Löytyy edullisempia malleja, kuin myös kalliimpia todella tukevalla koneistolla valmistettuja rullaverhoja. Tarvittaessa täydellistä pimennystä, saat rullaverhot myös koteloituna ja sivu- sekä alakanaaleilla varustettuina.

Rullaverhoilla saat loihdittua sisutukseesi kodikkuutta sekä tehokkaan auringonsuojan tai pimennyksen. Reunamuotoilulla sekä koristenauhoilla ja hapsuilla saat rullaverhoosi persoonallisen ilmeen.

Jyväskylän toimipisteessä meillä ei ole varastossa rullaverhoja, mutta varastokankaista valmistamme verhon yleensä nopeallakin aikataululla. Rullaverhot valmistetaan aina mittatilaustyönä jolloin valittavanasi on useita satoja eri kangasvaihtoehtoja yksivärisistä, kuviollisista, pimentävistä, lastenhuoneeseen sopivista jne. Rullaverhot saadaan valmistettua  34-400cm leveiksi. Pystymme valmistamaan verhot vakiokorkeudesta (noin 180cm) aina 360cm korkeiksi. Meiltä löytyy ratkaisut haastavaampiinkin kohteisiin ja asiantunteva mittauspalvelumme neuvoo tarvittaessa paikan päällä.

Voit valita rullaverhon käyttömekanismiksi joko perinteisen jousikäyttöisen tai käytön kuulaketjulla. Tarvittessa rullaverhon voi myös motorisoida. Rullaverhon kiinnikkeet sopivat sekä seinä- että kattoasennuksiin. Lisävarusteena rullaverhoihin on saatavana myös  AutoStop mekanismi, jolla saadaan rullaverhon yläraja säädettyä ja näin estettyä verhon laukeaminen.

Valikoimissamme on sekä sisä- että ulkokäyttöön soveltuvia kankaita, jolloin myös lasitetulle parvekkeelle tai terassille voidaan asentaa rullaverhot.

Meiltä saat myös julkisiin tiloihin tai kotiteatteriisi joko ketjukäyttöiset tai moottorioidut pienehköt valkokangasratkaisut.

Rullaverhojen toimitusaika tilauksesta on muutamasta päivästä pariin viikkoon. Alustavan tarjouksen rullaverhoista saatte hintatiedustelusivujen kautta, sähköpostitse tai soittamalla, mutta mikäli asennamme verhot, tulemme ennen tilausta mielellämme ilmaiselle (ilmainen Jyväskylän keskustan tuntumassa) mittakäynnille, jotta saatte ikkunaanne oikean kokoiset verhot.

Rullaverhojen koneistojen takuut on toimittajasta riippuen 2-5 vuotta. Asennustyöllemme annamme 2 vuoden takuun.

Viimeisimmät artikkelit