Puusälekaihtimet

Neukkari

Puusälekaihtimet ovat todellinen sisustuksen helmi. Kauttamme saat taatusti markkinoiden laadukkaimmat puukaihtimet. Kotimaisesta puusta valmistettujen kaihtimien säleet valmistetaan koivusta, männystä, tammesta, pyökistä tai saarnista. Valittavissa on yhteensä 20 eri värisävyä ja kaihtimen saa tarvittaessa myös lämpökäsiteltynä joka lisää kaihtimen käyttömahdollisuuksia. Mikäli vakiosävyistä ei löydy sisustussuunnitelmaan sopivaa niin kaihdin voidaan värjätä myös värimallin mukaan. Säleleveydeltään puukaihtimet ovat 25, 35 tai 50mm.

Myymissämme kaihtimissa myös yläkotelo on aitoa, säleen väristä puuta.

Perinteisiä puukaihtimia ei ole tarkoitettu asennettavaksi ikkunoiden välitilaan, mutta lämpökäsitelty kaihdin voidaan asentaa myös sinne sekä kodin kosteisiin tiloihin kuten kylpyhuoneeseen ja saunaan.

puukaihdin-koti

 

Puusälekaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä, jolloin toimitusaika tilauksesta on puulajista riippuen 2-6 viikkoa. Alustavan tarjouksen kaihtimista saatte hintatiedustelusivujen kautta, sähköpostitse tai soittamalla, mutta ennen tilausta tulemme mielellämme ilmaiselle (ilmainen Jyväskylän keskustan tuntumassa) mittakäynnille, jotta saatte ikkunaanne juuri oikeankokoiset kaihtimet.

Takuu puukaihtimilla on 2 vuotta tuotteen ja asennuksen osalta.

 

Viimeisimmät artikkelit