Pystylamellit

Yksi tapa muiden joukossa on suojata parveke pystylamellein. Pystylamelli koneistot joutuvat kuitenkin Suomen sääolosuhteissa melko koville joten onkin hyvä kiinnittää huomiota koneiston laatuun. Myymissämme Apollokaihtimen pystylamelleissa on säätä kestävät komponentit. Vaunut joissa lamellit roikkuvat ovat UV-suojattua muovia ja vaunujen yhdistäjäkiskot on terästä. Muovisissa yhdistäjäkiskoissa on tullut eteen tapauksia, joissa kiskot ovat helteellä vääntyneet tai pakkasella katkenneet jonka sattuessa käytännössä koko koneisto on tullut tiensä päähän.

Lamelleja harkitessa tulee ottaa huomioon, että se vie parvekkeella syvyys suunnassa huomattavasti enemmän tilaa kuin muut ratkaisut. Yleensä lamellin leveytenä käytetään 127mm lamellia ja kun aukeavan ikkunan kiinnipito linkku tulee ikkunasta aika paljon sisään päin, lamellin suurin etäisyys ikkunapinnasta on helposti jopa 25cm.

Lamelleja on saatavana 50, 63, 89 ja 127mm levyisinä. Verhot saa aukeamaan joko jompaan kumpaan reunaan tai molempiin reunoihin. Kankaina voidaan käyttää screen-kangasta tai normaaleja rullakaihdin kankaita.

Kaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä, jolloin toimitusaika tilauksesta on noin kaksi viikkoa. Alustavan tarjouksen kaihtimista saatte hintatiedustelusivujen kautta, sähköpostitse tai soittamalla, mutta ennen tilausta tulemme mielellämme ilmaiselle (ilmainen Jyväskylän ja Äänekosken keskustan tuntumassa) mittakäynnille, jotta saatte parvekkeellenne juuri oikeankokoiset kaihtimet.