Visor Queen kangasvekkikaihtimet

VisorYksi suosituimmista parvekekaihtimistamme on Visor Queen kangasvekkikaihtimet. Kangas on vesipestävää polyesterikangasta, joten kaihtimen likaannuttua sen saa helposti puhdistettua. Rakenne on semmoinen, että kaihdin on avattavissa sekä ylä- että alapuolelta, jolloin sitä voi tarvittaessa pitää myös pelkkänä näkösuojana lasin alareunassa. Kangasvaihtoehtoina on joko läpikuultava malli, joka suojaa hyvin auringolta peittämättä näkymää ulos sekä kokonaan peittävänä mallina joka antaa paremman suojan auringon kuumuutta vastaan.

Kaihdin asennetaan parvekelasituksen profiileihin kiinni, joten se liikkuu lasien mukana eikä haittaa lasien aukaisua.

Visor Queen kaihtimet on mahdollista asentaa parvekelasituksien lisäksi myös lasitettuun kattoon tai tavallisien ikkunoiden eteen vapaasti roikkuvana mallina.

Kaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä, jolloin toimitusaika tilauksesta on noin kaksi viikkoa. Alustavan tarjouksen kaihtimista saatte hintatiedustelusivujen kautta, sähköpostitse tai soittamalla, mutta ennen tilausta tulemme mielellämme ilmaiselle (ilmainen Jyväskylän ja Äänekosken keskustan tuntumassa) mittakäynnille, jotta saatte ikkunaanne juuri oikeankokoiset kaihtimet.