Rullakaihtimet

Parveke joutsaParvekkeen aurinkosuojaukseen tyylikäs ratkaisu on rullakaihtimet. Kankaat ovat hyvin sääoloja kestävää materiaalia, ne on helppo pitää puhtaana ja kankaan rakenteen ansiosta ne eivät peitä näkymää ulos, mutta antavat hyvän näkösuojan sekä suojan auringon kuumuutta vastaan.

Valikoimiimme kuuluu Apollokaihtimen tuotteet sekä itse valmistamamme Sunset-tuotteet. Molemmilla on 5 vuoden takuu koneiston ja kankaan kiinni pysymisen osalta, joten jo ostaessasi voit olla varma kaihtimen pitkästä elinkaaresta ja kestävyydestä.

Lataa tästä Rulla- ja paneelikaihdin esite.

2 vastausta artikkeliin ”Rullakaihtimet

 1. Hei,
  Asumme Maailmanpylväässä, Äijälänrannassa ja meillä on iso parveke n. 25m2, jossa on isot ikkunat ( lasia lattiasta kattoon)
  Parveke on lounaaseen, joten siihen paistaa aurinko aika paljon ja järvi vielä tehostaa sitä.
  Tarvitsemme häikäisyn suojaksi toimivan ratkaisun, joko rullaverhot tai paneliverhot.
  (mielummin ehkä rulla)
  Parvekeikkunoiden leveys on 5,9 m ja korkeus on 2,6m.

  Etsimme ratkaisua, joka on helppohoitoinen, likaa sietävä, haalistumaton ja käyttöä kestävä, ja johon saa vuosien varrella varaosia ja huoltoa myyjältä.

  Onko Teillä sellaista ratkaisua tarjolla?

  • Hei!

   Kyllä meillä on ratkaisu ongelmaan. Olemme asentaneet useille parvekkeille kaihtimet Maailmanpylväässä – nimenomaan rullakaihtimina. Kangas kaihtimissamme on screen-kangasta, josta näkee pienen rei’ityksen vuoksi läpi, mutta se antaa hyvän suojan häikäisyä ja auringon kuumuutta vastaan. Kangas on sään kestävä ja pyyhittävissä, joten puhdistaminen on helppoa. Tuotteemme ovat todella korkealaatuisia ja myönnämmekin niille 5 vuoden takuun. Varaosien nopea toimitus on myös oman tuotantomme ansiosta taattu.

Kommentointi on suljettu.