Rullakaihtimet

Sunset 310cm

Sunset rullakaihtimet valmistetaan erittäin korkeatasoisista materiaaleista. Mittatilaus kaihtimien ketjukoneistot on valmistettu USAssa joten voimme olla varmoja asiakastyytyväisyydestä myydessämme tuotteitamme. Sunset rullakaihtimet saa vankan rakenteensa ansiosta myös erittäin leveinä, olemme valmistaneet jopa 370cm leveitä rullakaihtimia. Tyylikkään kokonaisuuden viimeistelee tukeva alumiininen alalista joka on riittävän raskas pitämään kankaan suorassa eikä vääntyile kuten puusta valmistetuilla alalistoilla on tapana.

Kankaina on valittavissa normaalin rullaverhokankaan lisäksi myös pimentävät kankaat, julkisiin tiloihin soveltuvat palosuojatut kankaat sekä osin läpinäkyvät screen-kankaat.

alive-training-therapy_p

Rullakaihtimet saa myös koteloituina täysin pimentävinä malleina. Myös moottorointi on mahdollista, jolloin verhon käyttö on helpompaa esim. vanhuksille, liikuntarajoitteisille tai julkisissa tiloissa – tai sitten muuten vaan helppoutta arvostaville. Somfy moottorit voidaan kytkeä myös kotiautomaatio järjestelmään, jolloin käyttö onnistuu myös älypuhelimen tai tabletin välityksellä. Kysy moottorointi mahdollisuuksista lisää.

Mikäli asennamme kaihtimet, otamme huomioon jo mitoitusvaiheessa nykyiset EU:n sisäpuolisille aurinkosuojille määrittelemät lapsiturvallisuus määräykset.

Sunset kaihtimilla on 5 vuoden takuu!

Lataa tästä Rulla- ja paneelikaihdin esite.