Parveke- ja terassikaihtimet

Parveke Jontsu1

Sunset parvekekaihtimet saat joko rullakaihtimina tai paneelikaihtimina. Ne valmistetaan erittäin laadukkaista komponenteista. Rullaverhokoneiston patentoidun mekanismin jarrujousi on ruostumatonta terästä joten se kestää kesän helteiden lisäksi syysmyrskyt ja paukkupakkasetkin. Käyttöketjuna Sunset parvekeverhoissa käytämme ruostumatonta teräspalloketjua joka ei haprastu auringossa kuten muoviketjut. Koneistot on valmistettu USAssa, joten voimme olla varmoja asiakastyytyväisyydestä kun myymme tuotteitamme.

KoneistoKankaan kiinnitys putkelle tapahtuu varmalla uraliitos tekniikalla jolloin vältetään tapahtumasarja joka on monelle parvekeverhon omistajalle tuttu. Aurinko paahtaa täydeltä terältään, heikon koneiston jarrujousi laajenee ja verho alkaa valua alemmas. Lopulta kangas roikkuu paljaalla putkella ja putken pintaan teipatun kankaan kiinnitysteippi sulaa auringon kuumuudessa ja pian kangas lojuukin parvekkeen lattialla. Kestävän koneiston ja ylivertaisen kankaan kiinnitystavan vuoksi tätä tapahtumasarjaa ei tarvitse pelätä Sunset parvekekaihtimien kohdalla.

Tyylikkyyden viimeistelee alumiininen alalista joka on riittävän raskas pitämään kankaan suorassa eikä myöskään sääolosuhteiden muuttuessa vääntyile kuten puusta valmistetuilla alalistoilla on tapana tehdä.

Kankaina käytämme parvekeverhoissa pienireikäistä screen-kangasta. Kangas estää hyvin auringon lämmön tulemisen parvekkeelle, mutta pienen rei’ityksen ansiosta ei peitä näkymää ulos.

Sunset parvekekaihtimet saa myös paneeliverhoina. Valmistamme tuotteet aina mittatilaustyönä, sopiviksi Sinun kotiisi!

Lataa tästä Sunset Rulla- ja paneelikaihdin esite.