Terassimarkiisit

Sunset terassimarkiisit valmistetaan laadukkaista ruotsalaisista komponenteista. Valikoimaamme kuuluu kaksi mallia; Patio ja MiniPatio.

Terassijämsä

Sunset Patio

Sunset Patio terassimarkiisin maksimi mitat yksiosaisena ovat 700x350cm tai 600x400cm. Markiisit on mahdollista myös kytkeä sarjaan, jolloin yhdellä moottorilla saadaan ohjattua jopa 15m leveää markiisikatosta. Patio malli on parhaassa tuuliluokassa (3) vielä 700x300cm kokoisena jolloin sen tuulen kestävyys on noin 13-14m/s. Vaikka Sunset ei ole markkinoiden halvin markiisi jo sen paino kertoo, että saat rahoillesi vastinetta. Sunset Patio markiisi painaa nimittäin noin kolmanneksen enemmän kuin ”vastaavat” kilpailijoiden markiisit.

FA 20Sunset MiniPatio

Sunset MiniPatio on nimensä mukaan pikkumarkiisi. Mikäli et tarvitse suurta markiisia ja Patio ylittää budjetin, suosittelemme markiisiksi MiniPatio mallia. Siinä on sama tyylikäs desing kuin isoveljessään, voimakkaat käsivarret ja tukeva rakenne. MiniPation maksimi koko on 500x250cm.Tuuliluokitukseltaan 400x200cm malli on vielä parhaassa tuuliluokassa 3.

Sunset markiisit ovat CE-merkittyjä tuotteita joten voit olla varma niiden turvallisuudesta